fbpx

jasa

tentang Kami

pabrik

pasar

Jalur produksi peralatan

Mesin Panas

Tunggal Screw Extruder

Single screw feed extruder, utamana dirancang pikeun ngahasilkeun pakan pellet pikeun lauk, udang,budidaya lianna. kadaharan ucing jeung kadaharan anjing kadaharan piaraan séjén .
Diajar deui

Tunggal Screw Extruder

stainless steel single-screw extruder utamana dipaké pikeun ngahasilkeun dahareun puffed basajan, dahareun piaraan, pakan pelet pikeun budidaya.
Diajar deui

Extruder tipe baseuh

Mesin pakan tipe baseuh seueur dianggo pikeun ngahasilkeun séréal kana pélét pakan akuatik kelas luhur pikeun sababaraha jinis piaraan sapertos lauk., lélé, hudang, keuyeup,ucing,anjing jeung sajabana.
Diajar deui

kembar screw extruder

Extruder dahareun screw kembar bisa loba dipaké dina loba widang industri pangan sarta mangrupa pilihan idéal pikeun ngolah sarapan buckwheat., dahareun snack, bahan baku pangan, aci dirobah, dahareun piaraan jeung saterusna.
Diajar deui

Pasta kukure extruder

Garis produksi Kurkure Cheetos gaduh dua jinis anu béda: ngagoreng jeung baking,bisa milih jenis gumantung kana market.Both dryer lokal bisa fryer boga pilihan béda pikeun énergi pemanasan, Listrik, suluh gas jeung suluh minyak.
Diajar deui

Tunggal Screw Extruder

Mesin extruder pasta makaroni screw tunggal otomatis pinuh ngadopsi tipung semolina salaku bahan baku utama pikeun ngahasilkeun rupa-rupa bentuk makaroni ngalangkungan ékstrusi., curing jeung kapang ngabentuk.
Diajar deui

Ainuok

Leading Feed &Food Extruder Manufacturer

Anyang Ainuok Machinery Equipment Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional ti extruders. Pausahaan ieu diadegkeun dina 2010 sarta komitmen kana ngembangkeun sarta pembuatan jalur produksi ngolah dahareun kalawan granulators Tonjolan salaku awak utama. Produk Ngawengku garis produksi pakan ternak, jalur produksi snacks puffed, jalur produksi béas jieunan, jalur produksi makaroni,Jalur produksi mesin Cheetos, garis produksi protéin ditarik, jeung kadaharan séjénna. Sanggeus 13 taun pangwangunan,ayeuna boga taman industri modern tina 11,000 méter pasagi, sarta miboga kamampuh kreatif pikeun ngahasilkeun sarta ngajual leuwih ti 350 susunan rupa garis produksi taunan.

Urang gawe 24/7

Taros Kami Dinten!

Privasi anjeun aman sareng kami, éta moal pernah diungkabkeun ka pihak ka-3 atanapi dijual.