MAKINË THËRSUESE KOCKRAKE

Makina dërrmuese e kockave është prej çeliku inox dhe ka një nivel të higjienës ushqimore. Mund të shtypë materialet e mishit si bagëtitë, dele, derra, lepujt, rosat, dhe kockat e peshkut.

Masa paraprake: Pasi janë thyer kockat e freskëta me mish, është e lehtë të shkaktohen nyje ngjitëse. Pas një periudhe përdorimi, kockat e thyera që nuk hyjnë në ekran do të bllokojnë thikën, në mënyrë që kocka e sapofutur të mos mund të prekë thikën dhe të thyhet. Rekomandohet veçanërisht të hapni rregullisht hyrjen e ushqimit dhe ekranin për të hequr kockat e thyera. Në këtë mënyrë, efikasiteti i prerjes do të jetë më i lartë dhe jeta e shërbimit të makinës do të jetë më e gjatë.

Produktet e bluarjes së baltës së kockave janë makina për përpunimin e imët të materialeve të lëngshme.

Ai integron vetitë e ndryshme të homogjenizuesit, mulli me top, tre rrotullues, qethëse, mikser dhe makineri të tjera, dhe ka pluhurim super të imët, dispersion dhe emulsifikimi, homogjenizimi, përzierjen dhe funksione të tjera.

Pasi të përpunohet materiali, madhësia e grimcave arrin 100-200 rrjetë, dhe homogjeniteti arrin më shumë se 90%. Është një pajisje ideale për përpunimin e grimcave ultrafine.

Hetim Tani