fbpx

services

about us

factory

market

Equipment production line

Hot Machine

Ekstruder me një vidë

Single screw feed extruder, is mainly designed for producing pellet feed for fish, karkaleca,other aquaculture. cat food and dog food other pets food .
Learn more

Single Screw Extruder

Stainless steel single-screw extruder is mainly used to produce simple puffed food, pet food, pellet feed for aquaculture.
Learn more

Wet type extruder

Wet type feed machine is widely used for producing grains into high-grade aquatic feed pellets for many kinds of pet like fish, mustak, shrimps, gaforre,Mace,dog and etc.
Learn more

Twin screw extruder

Twin screw food extruder can be widely used in many fields of the food industry and is an ideal choice for processing breakfast cereal, snack food, food raw materials, modified starch, pet food and so on.
Learn more

Pasta kukure extruder

The kurkure Cheetos production line is have two different type: frying and baking,can choose the type depending on local market.Both dryer can fryer have different option for heating energy, Electric, fuel gas and fuel oil.
Learn more

Ekstruder me një vidë

Full automatic single screw macaroni pasta extruder machine adopts semolina flour as the main raw material to produce various shapes of macaroni through extrusion, curing and mold forming.
Learn more

Ainuok

Leading Feed &Food Extruder Manufacturer

Anyang Ainuok Machinery Equipment Co., Ltd. është një prodhues profesional i ekstruderëve. Kompania është themeluar në 2010 dhe është e përkushtuar për zhvillimin dhe prodhimin e linjave të prodhimit të përpunimit të ushqimit me granulatorët e nxjerrjes si trupi kryesor. Produktet që mbulojnë linjat e prodhimit të ushqimit të kafshëve, linjat e prodhimit të ushqimeve të fryra, linjat e prodhimit të orizit artificial, linjat e prodhimit të makaronave,Linjat e prodhimit të makinerive Cheetos, vizatuar linjat e prodhimit të proteinave, dhe ushqime të tjera. Pas 13 vite zhvillimi,tani ka një park industrial modern të 11,000 metra katrorë, dhe ka aftësinë krijuese për të prodhuar dhe shitur më shumë se 350 grupe linjash të ndryshme prodhimi çdo vit.

Na kontaktoni sot!

Privatësia juaj është e sigurt me ne, ai kurrë nuk do t'i zbulohet asnjë pale të tretë ose nuk do të shitet.