fbpx

layanan

babagan awake dhewe

pabrik

pasar

Lini produksi peralatan

Mesin Panas

Tunggal Screw Extruder

Single screw feed extruder, utamané dirancang kanggo gawé pakan pelet kanggo iwak, udang,budidaya liyane. panganan kucing lan panganan asu panganan kewan liyane .
Sinau luwih lengkap

Tunggal Screw Extruder

Stainless steel single-screw extruder utamané dipigunakaké kanggo gawé panganan puffed prasaja, panganan pet, pakan pelet kanggo budidaya.
Sinau luwih lengkap

Extruder tipe basah

Mesin feed jinis udan akeh digunakake kanggo ngasilake biji-bijian dadi pelet pakan banyu kelas dhuwur kanggo macem-macem jinis pet kaya iwak., lele, udang, kepiting,kucing,asu lan lsp.
Sinau luwih lengkap

Extruder meneng kembar

Extruder panganan sekrup kembar bisa digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang lapangan industri panganan lan minangka pilihan sing cocog kanggo ngolah sereal sarapan., panganan cemilan, bahan baku panganan, pati sing diowahi, panganan pet lan liya-liyane.
Sinau luwih lengkap

Pasta kukure extruder

Lini produksi Kurkure Cheetos duwe rong jinis: nggoreng lan manggang,bisa milih jinis gumantung ing pasar lokal.Both dryer bisa fryer duwe pilihan beda kanggo energi panas, Listrik, bahan bakar gas lan bahan bakar lenga.
Sinau luwih lengkap

Tunggal Screw Extruder

Mesin ekstrusi pasta macaroni tunggal otomatis nganggo glepung semolina minangka bahan baku utama kanggo ngasilake macem-macem bentuk makaroni liwat ekstrusi, ngobati lan mbentuk jamur.
Sinau luwih lengkap

Ainuok

Leading Feed &Food Extruder Manufacturer

Anyang Ainuok Machinery Equipment Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka extruders. Perusahaan iki didegaké ing 2010 lan setya kanggo pangembangan lan Pabrik produksi pangan Processing karo granulators extrusion minangka awak utama. Produk sing nutupi jalur produksi pakan ternak, jalur produksi jajanan kembung, lini produksi beras buatan, jalur produksi makaroni,Lini produksi mesin Cheetos, garis produksi protein sing digambar, lan panganan liyane. Sawise 13 taun pembangunan,saiki wis taman industri modern saka 11,000 meter persegi, lan nduweni kemampuan kreatif kanggo gawé lan ngedol luwih saka 350 set macem-macem jalur produksi saben taun.

Kita kerja 24/7

Hubungi Kita Dina iki!

Privasi sampeyan aman karo kita, iku ora bakal dibeberke kanggo pihak katelu utawa didol.